avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Circulatie in afara UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Circulatie in afara UE

Buna ziua! Vreau la vara sa plec in excurtie cu masina prin tarile Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia, Ungaria. Masina este pe numele tatalui meu. Imi puteti spune daca as avea nevoie de vreo procura/contract comodat pentru a traversa aceste tari?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
alex_stefan_1993, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu o remorca care nu e a mea?! AndreeaBocanu AndreeaBocanu Dorim sa plecam in concediu cu masina personala si cu o remorca pe care ne-o imprumuta seful. In afara documentelor masinii si remorcii ce anume mai avem ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)