avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Iesire din tara cu o remorca care nu e a mea?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Iesire din tara cu o remorca care nu e a mea?!

Dorim sa plecam in concediu cu masina personala si cu o remorca pe care ne-o imprumuta seful. In afara documentelor masinii si remorcii ce anume mai avem nevoie sa avem la noi ca sa nu avem probleme la trecerea frontierei? Vom merge prin Ungaria, Serbia, Bosnia si Hertegovina si Muntenegru. Un notar ne-a sfatuit sa intocmim contract de comodat autentificat la notar (250 lei). Credeti ca e necesar? sti cumva o lege care specifica documentele necesare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Circulatie in afara ue alex_stefan_1993 alex_stefan_1993 Buna ziua! Vreau la vara sa plec in excurtie cu masina prin tarile Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia, Ungaria. Masina este pe numele tatalui meu. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)