avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procura auto pentru Bulgaria!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procura auto pentru Bulgaria!

Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa?
Da ,la notar,in jur de 50 lei.
ma bine faceti un contract de comodat.. il puteti face si la avocat.. costa.. atat cat se cere
Va multumesc foarte mult!
Care este diferenta dintre o procura si un act de comodat? Actul de comodat trebuie sa fie autentificat?
diferenta? pai, in primul rand trebuie sa stiti ce inseamna un contract de comodat.. e un cotract de dare in folosinta gratuita a unui bun mobil sau imobil.. procura ce este mai e necesar sa va explic? Contractul de comodat (de imprumut de folosinta) nu e necesar sa fie in forma autentica dar trebuie sa fie macar atestat de un avocat daca e sub semnatura privata
Cu mii de multumiri!.
Aceasta era nedumerirea, pentru ca daca sa zicem ca voi opta pentru un contract de comodat, sa nu am probleme la vama! Nu stii peste ce "vigilent" pot sa dau! Si in cazul in care contractul de comodat nu este autentificat..... cum pot justifica faptul ca nu l-am facut intre mine si mine.

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Procura auto daca e masina tatalui meu? bpardut bpardut Am nevoie de procura auto daca masina este inscrisa pe tatal meu dar acum o conduc numai eu? (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)