avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dispunerea si comunicarea ordonantei de clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dispunerea si comunicarea ordonantei de clasare

Am fost informat in scris de catre prim procuror ca s-a dispus clasarea cauzei, fara insa a mi se trimite copia acesteia pt.a putea face plangere la acesta si apoi la judecator. In acelasi timp nu pot trimite cereri procurorului de caz. (suplimentare probatoriu, etc)
In cat timp este obligat Prim Procurorul sa trimita copia ordonantei de clasare de la momentul dispunerii acesteia de catre procurorul de caz ?
Ca si parte vatamata ce drepturi am in aceasta perioada incerta ?
Solicitati in scris comunicarea ordonantei de clasare. Aratati ca ati fost informat in legatura cu clasarea dar nu vi s-a comunicat ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum invoc nulitatea ordonantei de clasare? aidu aidu Formulez contestatie impotriva ordonantei de clasare... una dintre critici este de legalitate, si anume invoc nulitatea acesteia pe mai multe temeiuri: 1. ... (vezi toată discuția)
Atacarea ordonantei picika picika buna daca stiu bine rezolutia procurorului (SUP) se poate ataca in 20 de zile.. 20 de zile lucratoare sau 20 de zile calendaristice? de unde sa incep ... (vezi toată discuția)
Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)