avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale \"Valoare impozabila\"
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

"Valoare impozabila"

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Puteti sa mi spuneti daca exista in Romania "valoarea impozabila" sau "valoarea cadastrala" a unui apartament?
Cel mai recent răspuns: lackry_c , utilizator 22:46, 13 Iulie 2018
Pentru clădirile rezidențiale și clădirile-anexă, aflate în proprietatea persoanelor fizice, impozitul pe clădiri se calculează prin aplicarea unei cote cuprinse între 0,08% - 0,2%, asupra valorii impozabile a clădirii. Cota impozitului pe clădiri se stabilește prin hotărâre a consiliului local.
Valoare impozabila se calculeaza conform ART. 457 - Calculul impozitului pe clădirile rezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozit cladire MARIA4291 MARIA4291 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu aceasta nelamurire: in cazul unui garaj situat intr-un cartier de blocuri ( unde proprietarul are si un apartament de ... (vezi toată discuția)
Recomandare pentru forma juridica, dupa renuntarea la pfa Keffr3n Keffr3n Salut, Am un job, full time, si pe langa asta mai fac mici chestii, legate de comunicare/publicitate. Sunt lucrari punctuale, mai mult de hobby. Din cate ... (vezi toată discuția)