avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Înmatriculare mașina
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Înmatriculare mașina

Am cumpărat de la un intermediar o mașina, la 1 săptămâna am pierdut cartea, am dat de proprietar după adresa de pe talon, i-am cerut fiscal sa o inmatriculez iar el a zis ca are datorii, am căzut mai apoi de acord sa îmi facă procura sa pot scoate măcar cartea pentru itp, a zis ca nu poate In ziua respectiva ca a pierdut buletin, i-am lăsat 500lei pt drumuri curier etc sa nu mai bat eu iarăși 700km iar el acum refuza orice forma de a-mi mai da ceva.
Se poate face ceva? As dori sa inmatriculez mașina.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Iosefin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iosefin , utilizator 12:04, 30 Martie 2018
Singura varianta in cazul dv este sa intocmiti documente legale de tranzactionare auto cu proprietarul din documentele masinii

ynocentta a scris:

Singura varianta in cazul dv este sa intocmiti documente legale de tranzactionare auto cu proprietarul din documentele masinii

Deja am făcut asta când am fost la el acasă....acum ma tot evita și refuza sa vorbească cu mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si neinmatriculata de actualul proprietar diana_ilie07 diana_ilie07 Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie cu o situatie ciudata. Am vandut o masina acum 4 ani catre o persoana din Bucuresti, care nu a binevoit sa o inmatriculeze ... (vezi toată discuția)