avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa angajez un promoter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa angajez un promoter

Buna dimineata,

Doresc sa angajez un promoter si sa il trimit intr-un mall.

Trebuie sa fac vreun contract cu mall-ul ? (AFI PALACE PLOIESTI)
Trebuie ceva autorizatie ?

Este vorba despre o noua oferta la compania noastra de webdesign, unde as dorii sa imparta respectia persoana niste flyere.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
adrian11294, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 30 Martie 2018
Fie ii faceti c.i.m., fie il angajati ca zilier daca aveti in obiectul activitatii si codul CAEN 7311.

Legea 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii serbananca2000 serbananca2000 Daca am o societate a carei activitate principala: Cod CAEN 7311- activitati ale agentiilor de publicitate, si am incheiate contracte de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
Angajare zilieri Alexandru Deac Alexandru Deac Buna ziua, am un restaurant si as vrea sa angajez zilieri in anumite zile. Imi puteti spune va rog toti pasii pe care trebuie sa ii parcurg? Multumesc (vezi toată discuția)