Buna. A venit azi scrisoare acasa de la procuratura din germania cum ca fratele meu, in perioada in care lucra sofer la DPD in germania, a furat masina, a vandut vreo 50 de colete, dupa care a abandonat masina in belgia, creand un prejudiciu de 6000 euro.
Este prima lui fapta de acest gen, facuta cred din razbunare ca nu era platit de patronul german.
Acest fapt s-a intamplat in 13.11.2015 conform scrisorii primite.
I se cere in scrisoare situatia veniturilor lui pentru a i se stabili o amenda baneasca, si sa faca daca doreste o declaratie care sa isi aduca aportul la inlaturarea invinuirii.
Va intreb ce risca din punct de vedere banesc si penal si care sunt actiunile pe care fratele meu ar trebui sa le faca avand in fata aceasta scrisoare.
Ma gandesc la parintii mei care or sa fie distrusi daca or sa afle despre asta.
Avand in vedere gravitatea faptelor furt auto,sustragere si vanzare fara drept colete,abandon auto,valoarea prejudiciului,ar trebui sa informati parintii
situatia este complexa si complicata pentru ca ,daca nu se recupereaza prejudiciul ,partea vatamata va promova actiune impotriva fratelui iar instanta in final va dispune -in caz de neplata condamnarea acestuia
Furt în belgia
jonny87
in data de 11 iulie 2018 am avut o perchezitie acasa.ca sa intelegeti exact puteti scrie pe net “romani acuzati de furt in hasselt belgia”ca un rezumat al ... (vezi toată discuția)