avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN

Buna ziua! Mi-ar putea spune cineva, va rog, ce coduri CAEN imi trebuiesc pentru a fabrica si comercializa pe internet si pe la targuri imbracaminte si bijuterii?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 13:34, 30 Martie 2018
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Această clasă include comerţul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin Internet, de exemplu: cumpărătorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informaţiilor furnizate pe un website, a machetelor sau a altor mijloace de publicitate şi face comanda prin poştă, prin telefon sau pe Internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achiziţionate pot fi descărcate direct de pe Internet, sau în cazul bunurilor materiale livrate clientului.
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin comandă poştală
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin Internet, pe bază de comandă
Această clasă include de asemenea:
-vânzarea directă prin intermediul televiziunii, radio-ului sau telefonului
-licitaţii cu amănuntul pe Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ioana_v ioana_v Buna ziua, Pentru un magazin online care vinde produse din carne, produse lactate, oua, fructe, legume, peste, bauturi, toate provenind din ferma proprie, cu ... (vezi toată discuția)
Legislatie casa de comenzi ovidiusfarghiu ovidiusfarghiu In cazul unei Case de Comenzi cu personalitate juridica care face comenzi in teren ( nu prin site) la persoane fizice si le livreaza marfa ce autorizari sunt ... (vezi toată discuția)
De ce coduri caen are nevoie firma? Lime87 Lime87 Buna ziua, De ce coduri CAEN are nevoie o firma pentru a putea vinde (pe internet, livrarea prin curier) a pieselor provenite din dezmembrarea centralelor ... (vezi toată discuția)