avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Vreau sa devin executor judecatoresc!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Vreau sa devin executor judecatoresc!

Pentru a exercita profesia de executor judecatoresc trebuie ca inainte de a participa la admitere sa fi avut timp de 3 sau 5 ani o functie de specialitate juridica?Imi puteti explica pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea profesa ca executor judecatoresc? Mentionez ca sunt deja studenta la drept . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 2 Aprilie 2018
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Oana Stoica 13 Oana Stoica 13 Pentru a exercita profesia de executor judecatoresc trebuie ca inainte de a participa la admitere sa fi avut timp de 3 sau 5 ani o functie de specialitate ... (vezi toată discuția)
Cum intri in meseria de executor judecătoresc ? Robert Dumitrache Robert Dumitrache Bună ziua! Sunt student in anul III in cadrul Facultății de Drept Unibuc , I-aș ruga pe cei care sunt in domeniu sau au informațiile necesare sa ma ajute ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a te putea prezenta la ex de admitere in magistratura Sorin_cr Sorin_cr O mare nelamurire am si eu cu privire la aceste conditii: este necesara aceasta vechime de 5 ani pentru admiterea la csm sau la inm?? a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)