buna ziua.refugiat politic din irak,locuiesc in atena de 11 ani.am facut cerere d azil politic inca din primul an care a ramas la stadiul de cerere si azi.acum 3 ani am facut un copil cu o romanca.in irak nu ma pot intoarce,in grecia suntem straini fara nici un viitor.ce sanse am sa obtin azil politic in romania?undeva trebuie sa ne facem si noi radacini.....:(
Veti putea intra in Romania si obtine o viza de lunga sedere -pentru reintregirea familiei , daca sotia se va afla in tara. Daca veti locui cel putin 3 ani aici, veti putea obtine dreptul de sedere permanenta. sanse de a obtine cetatenia romana daca , impreuna cu sotia de origine romana va veti muta aici , va veti stabili domiciliul si veti sta un timp indelungat-prin naturalizare. Azilul politic se acorda persoanelor care au fost persecutate politic in tara de origine.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Azil politic
saiadi
buna ziua.sunt refugiat politic din irak si locuiesc de 11 ani in grecia.am facut cerere d azil politic inca din primul an care a ramas la stadiul d cerere si ... (vezi toată discuția)