avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitarea in Italia a cladirilor din Romania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitarea in Italia a cladirilor din Romania

Locuiesc si lucrez in Italia de 15 ani cu contract pe timp indeterminat. Deci platesc toate taxele in Italia. De la inceputul anului am devenit proprietar al unui apartament din Bucuresti. Statul Italian imi cere, ca cetatean italian, sa declar si sa platesc taxa pt imobilul detinut in Romania pe baza valorii impozabile utilizate in Romania pt calculul taxei pe cladiri. M-ati putea ajuta sa inteleg cum pot procura in Romania aceasta "valoare impozabila"?
Cel mai recent răspuns: lackry_c , utilizator 22:43, 13 Iulie 2018
Solicitati un certificat fiscal de informare de la DITL necesar autoritatilor straine. In acest certificat va aparea valoare impozabila a apartametului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare constructie noua pers.fizica popromeo popromeo Bloc construit , receptionat si intabulat. Destinatie :Imobil multifunctional La declararea imobilului la fisc si calculul valorii de impozitare apar ... (vezi toată discuția)
Achitare sanatate din inchirieri mag1962 mag1962 Buna ziua,am o cunostiinta care este casatorita cu un cetatean italian si locuieste de aproximativ 10 ani in Italia si este atat cetatean roman cat si cetatean ... (vezi toată discuția)
Transcrierea documentelor in romania ftclaudia@yahoo.it ftclaudia@yahoo.it Buna ziua, sunt cetatean cu dubla cetatenie (roman-italian) fost casatorita in Italia cu cetatean italian in 2001 iar acum in posesul sentintei definitiva de ... (vezi toată discuția)