avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vanzare imobil PJ
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vanzare imobil PJ

Buna ziua,
In cazul vanzarii unui imobil de catre o societate cu Tva anulat din oficiu, venitul rezultat din vanzarea lui este considerat impozabil la calculul impozitului pe profit? Mentionez ca respectiva locuinta nu este noua si nu a fost utilizată în scopul afacerii.
Cel mai recent răspuns: mihaelafrancisc , utilizator 12:03, 30 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, de ce sa nu fie venit impozabil?
Mulțumesc!

Ioan Petru Butariu a scris:

Da, de ce sa nu fie venit impozabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana juridica cumpara imobil de la persoana fizica crinab crinab Buna ziua, o persoana juridica doreste sa cumpere un imobil de la o persoana fizica. Care este modalitatea corecta? Se poate deduce TVA ? Daca va vinde ... (vezi toată discuția)
Tva la casa de amanet madalinacio madalinacio Am o casa de amanet ce va depasi plafonul de 35000 de euro si nu stiu daca voi deveni platitor de tva la comisionul incasat (stiu ca acordarea de credite ... (vezi toată discuția)
Tva pentru o vanzare de imobil ghiusi ghiusi am achizitionat un apartament nou pt. firma aprox.70mp in 2008 cu tva de 19%, care a fost rambursat la acel moment. Acum in 2014 daca vreau sa-l vand ... (vezi toată discuția)