avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dispozitive IT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dispozitive IT

Sunt deductibile cheltuielile cu dispozitivele IT(calculatoare, imprimante,tlefoane, laptop, servere etc)?
Sunt partial/integral deductibile? Exista o suma plafon?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Androis , utilizator 18:06, 2 Aprilie 2018
Daca acestea sunt folosite in scopul activitatii.Da, sunt intergral deductibile, nu sunt limitate.
Multumesc mult.

Alina Constantinescu a scris:

Daca acestea sunt folosite in scopul activitatii.Da, sunt intergral deductibile, nu sunt limitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O ong neplatitoare de tva a achizitionat un autoturism ana.infoserv ana.infoserv O ONG neplatitoare de TVA a achizitionat un autoturism pentru desfasurarea activitatii. Doreste sa vanda autoturismul amortizat partial. Veniturile din ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto pe pfa mine58 mine58 Buna ziua , Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca suma achitata pentru un auto pe PFA este deductibila.Cheltuielile cu combustibilul, asigurarile si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)