avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dispozitive IT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dispozitive IT

Sunt deductibile cheltuielile cu dispozitivele IT(calculatoare, imprimante,tlefoane, laptop, servere etc)?
Sunt partial/integral deductibile? Exista o suma plafon?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Androis , utilizator 18:06, 2 Aprilie 2018
Daca acestea sunt folosite in scopul activitatii.Da, sunt intergral deductibile, nu sunt limitate.
Multumesc mult.

Alina Constantinescu a scris:

Daca acestea sunt folosite in scopul activitatii.Da, sunt intergral deductibile, nu sunt limitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O ong neplatitoare de tva a achizitionat un autoturism ana.infoserv ana.infoserv O ONG neplatitoare de TVA a achizitionat un autoturism pentru desfasurarea activitatii. Doreste sa vanda autoturismul amortizat partial. Veniturile din ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto pe pfa mine58 mine58 Buna ziua , Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca suma achitata pentru un auto pe PFA este deductibila.Cheltuielile cu combustibilul, asigurarile si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)