avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

Buna ziua.
Aem o fetita nascuta pe data de 04.08.2016-Mama intra in Cresterea copilului pana la 03.01.2017 Din motive de sanatatae grava preiau eu Tatal Cresterea copilului din 03.01.2017( cu mare tristete )ea decedeaza pe 02.02.2017.
Eu ca Tata pot beneficia de Stimulent Insertie?
Cat timp se acorta acest stimulent?
Cu cate zile trebuie sa ma antorc mai repede pentru a beneficia de stimulent de insertie.?
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 31 Martie 2018
Trebuie sa reveniti la munca inainte de 04.06.2018, pentru a beneficia de stimulent pana la implinirea varstei de3 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama stimulent de insertie si tata cic? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Fetita mea s-a nascut pe 11.09.2013, iar eu am optat pentru concediu cresterea copilului in varsta de pana la un an. Din luna august cand ma intorc ... (vezi toată discuția)
B twiny twiny Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copii si in curand ma reintorc la serviciu, intrebarea este cand? Perioada de concediu pt care am optat este de 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului sanducatanas sanducatanas Sunt salariat si vreau sa intru in concediu de paternitate pentru cresterea si ingrijirea copilului.Vreau sa intreb daca optez pentru 1 an dupa cate luni pot ... (vezi toată discuția)