avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum aflu daca am credit la banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum aflu daca am credit la banca

Cum aflu daca am credit la un ifn ?
Ifn ul refuză să îmi dea orice detaliu privind statutul creditului meu.
Am refuzat produsul cumpărat prin credit. Nu am semnat în scris un contract dar având în vedere că banii au fost virați către magazin și primit pe mail o copie a contractului și a acordului ordinului de plată către magazin e posibil ca acel contract să fie încheiat la distanta si acceptul meu sa fie verbal.
Reprezentantul ifn susține clar că nu mai există nicio cerere si niciun contract dar refuză să îmi dea un document legal care să ateste faptul că nu am nicio obligație față de ei și nu am un contract încheiat. Vreau sa fac demersurile cat mai repede având în vedere că în scurt timp expiră perioada de 14 zile în care mă pot retrage fara obligații.
Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)
Retragere din contract de credit ic25 ic25 Am luat un credit de la un IFN (Institutie Financiara Nebancara) suma imprumutata fiind de 8667,40Lei, din care am primit in cont 8000Lei, restul fiind ... (vezi toată discuția)