avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Documente contabile
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Documente contabile

Cum pot să obţin documente care să ateste faptul că am fost salariatul unei firme care a dat faliment acum 6 ani? ªtie cineva cui trebuie să mă adresez, unde se păstrează documentele societăţii falimentare şi, în baza cărei legi pot obţine astfel de documente?

Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 19:30, 26 Octombrie 2009
Adresati-va ITM (Inspectoratului Teritorial de Munca), unde societatea a depus declaratiile specifice relatiilor de munca si in contul caruia a efectuat varsamintele aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta de vechime ComN ComN Ma numesc C.N. din Constanta iar urmatoarea mea problema este urmatoarea: in anul 2015 in lunile ianuarie si februarie am lucrat la SC ..... cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Declaratie itm Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 130/1999 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca, republicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)