avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Buna ziua , am si eu o nelamurire si politia se pare ca nu ma poate ajuta. Eu muncesc in anglia , anul trecut am fost acasa si din vina mea mi s a suspendat permisul pentru 3 luni de zile , problema era ca nu il aveam asupra mea , fiind in anglia :( . Nu l am putut preda dupa cum mi s a spus in decurs de 6 zile. Acum dupa cateva luni bune , jumatate de an permisul e inca tot la mine( nu am condus aici deloc stiind ca e suspendat, nu voiam probleme).Sora mea , cumnatul meu au fost la politie sa intrebe daca trebuie sa il predau chiar daca au trecut alea 3 luni de suspendare si nimeni nu le a oferit un raspuns.
Ma puteti ajuta va rog frumos. Nu ma deranjeaza sa il trimit , dar sa stiu daca trebuie sa il predau sau nu. Din cate am citit pe site-ul lor , daca nu il predai se mai adauga o luna de suspendare , dar nu stiu daca asta insemnand sa ajunga la ei sau nu :( .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Chrysk2 , utilizator 23:36, 9 Aprilie 2018
NU ma poate ajuta nimeni?
Nu a venit scrisoare la domiciliu sa va comunice perioada de suspendare ?
Caz concret: Cineva a pierdut procesul, nu a predat permisul in termenul legal si dupa aproape 2 ani a primit scrisoare acasa ca are dreptul de conducere suspendat intre zi-luna-an si zi-luna-an ( cu sporul de 30 de zile cuvenit). Nu a fost somat sa predea permisul politiei doar i s-a comunicat ca va avea dosar penal daca va fi prins la volan in perioada respectiva.
Nu , nu am primit nici o scrisoare la domiciuliu. Din ce imi spuneti dvs as putea conduce fara probleme pentru ca a trecut aceea perioada de suspendare. AS fi avut probleme daca as fi condus atunci cand am avut persmisul inca suspendat.
Multumesc. O sa ajung acasa luna viitoare si voi merge la politie sa vad 100% ce se va intampla. Multumesc ...
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
Chrysk2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis si fara a incepe scoala de soferi Loquz Loquz Buna ziua! Am 18 ani si 6 luni si acum 10 zile am comis o fapta penala prevazuta in codul rutier. Acum 10 zile am fost cu fratele meu cu masina sa il ducem pe ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dar nedepus la rutieră. e ok dacă nu circul până la 120 zile de la termen final sentință? Responsabil Responsabil Pe scurt- in Nov.2016 am primit amenda cu suspendare permis 3 luni la trecere nivel cale ferata,Am pierdut -aveau filmare,ceea ce stiam,oricum cind am trecut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat anthynidiany anthynidiany În octombrie 2009 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o lună. Am făcut contestaţie şi mi s-a restituit permisul. În ianuarie 2010 am avut ... (vezi toată discuția)