avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Calcul termen redobândire permis în ipoteza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Calcul termen redobândire permis în ipoteza concursului de infracțiuni

Bună ziua, vă rog să-mi acordați câteva lămuriri în următoarea speta:concurs de infracțiuni după cum urmează , art 86/2 din Oug195 195,condamnare 1 an și 6 luni+ o alta infractiune, condamnare 3 ani, ambele cu executare, contopite, rezultanta de 3 ani din care se executa 1 an și 10 luni, rest 1 an și 4 luni. Acum, calculul termenului de 6 luni pentru redobândire se raportează la pedeapsa de 1 an și 6 luni sau la rezultanta de 3 ani? Răspunsul la întrebare-cred ca cele 6 luni se raportează la pedeapsa de 1an și 6 luni, nu la rezultanta, caz în care dacă a executat 1an și 10 luni ar mai rămâne 2 luni de așteptat. Aștept opinii pro și contra, vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebanu1 , utilizator 10:59, 5 Aprilie 2018
Rog un moderator sa mute tropicul la Drept Penal/Procedura Penala. Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Sebanu1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare-cu executare sau cu suspendare? alealexa alealexa Va rog explicati-mi ce inseamna asta = sentinta penala definitiva prin neapelare la data de 05.05.2009 :art 85 alin 1 din oug,condamna inculpatul la 1 an de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere anulat,calcul termen! remus11 remus11 Buna seara,speta este urmatoarea: Y este condamnat pentru infractiuni la legea circulatiel la o pedeapsa de 1 an cu executare+o pedeapsa de 3 ani cu executare ... (vezi toată discuția)