avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva solutiei de clasare a prim procuror ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva solutiei de clasare a prim procuror parchetul de pe langa Judecatoria Sector

Buna ziua!
Am primit raspuns la plangerea impotriva solutiei de clasare dosar penal a prim procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Sector de a formula plangere la instanta de judecata in termen de 20 de zile de la comunicare in conf.cu disp.art.340 c.p.p.
Puteti sa imi spuneti,va rog daca pot depune plangere la prim procurorul parchetului de pe langa Tribunalul Sectorul si in ce temei legal.
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
Dani Popescu, utilizator
Nu stiu daca am inteles exact, exprimarea dvs nu este foarte clara.
Daca ati formulat plangere impotriva solutiei de clasare conf. art. 339 c.p.p. la prim procuror si vi s-a raspuns, acum aveti dreptul sa formulati plangere in temeiul art. 340 c.p.p. la judecătorul de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Cai de atac solutie parchet nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu am reusit sa ma lamuresc privind caile de atac ale unei solutii date de parchet intr-o cauza penala in care sunt parte ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)