avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare imobil prin mandatar. Ce efect are decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare imobil prin mandatar. Ce efect are decesul mandantului după încheierea promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare?

Am procura pentru vanzarea unui imobil. Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. Daca dupa aceasta mandantul decedeaza, procura este valabila pana la incheierea tranzactiei?
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: vasiledin , utilizator 20:57, 4 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere promisiune bilaterala de vanzare cumparare in lipsa cumparatorului mdutan mdutan Doresc sa semnez la un notar o promisiune bilaterala de vanzare - cumpararea a unui imobil pe care il detin. Problema este ca promitentul cumparator nu este ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare lisav lisav Buna ziua, In anul 2007, mama mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare ptr. o suprafata de teren intravilan, prin care se obliga sa incheie actul de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala: inselaciune, fals si uz de fals brastj brastj Buna ziua! Am urmatoarea situatie: - o persoana are o procura de vanzare valabila (procura veche, se supune Vechiului Cod, fiind facuta pe perioada ... (vezi toată discuția)