avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire bunuri cumpărate din Turcia
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire bunuri cumpărate din Turcia

Buna ziua! Cum trebuie sa procedez daca doresc să înapoiez bijuterii cumpărate in rate din Turcia. In contract și factură nu este specificat nimic. Am luat legătură cu o persoana din cadrul magazinului și mi s-a spus ca implică plata de comisioane. Obiectele se încadrează in cele 30 de zile de la cumpărare. Pot sa restitui bijuteriile sau nu? Trebuie sa suport ceva comisioane? Se pot comp
ensa banii dați pana acum cu bijuterii? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:24, 11 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Turcia nu este în UE. Deci prețul a cuprins taxe vamale. Care nu sunt rambursabile, de obicei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare bijuterii turcia markomarius1 markomarius1 Buna ziua, As dori sa imi spuna cineva, cat si ce trebuie sa platesc catre stat, daca cumpar bijuterii din aur din Turcia, pe firma platitoare de TVA. Mai ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)