Buna
Sunt o fata de 29 de ani căsătorită de 7 ani și am trecut prin foarte multe încercări împreuna cu soțul sa avem un copil. Ambii avem probleme de fertilitate. Deci șansele de a concepe un îngeraș sunt aproape imposibile. Am făcut tratament multi ani și am incercat cu inseminare și FIV. Am rămas însărcinată dar am pierdut la 6 săptămâni. In fine, o grămada de bani aruncați pe fereastra. As dori din suflet sa înfiez un copil dar după cum se știe sistemul din România nu prea permite. Vreau sa apelez la fetele care sunt însărcinate și din nefericire, din diferite motive, nu pot întreține copilul și vor sa îl lase. Decât sa lase copilașul in spital ca numai Dumnezeu știe cum creste bietul îngeraș prin orfelinate, va rog sa ma contactați ca sa ii puteți oferi copilului Dvs un viitor mai bun decât o viața la orfelinat. Iar mie îmi veți oferi șansa de a fii mama și de a trai ca sa ofer unui îngeraș un viitor mai bun și sa aiba o viața frumoasa in sânul unei familii. Va mulțumesc și sper sa fie de ajutor mesajul meu! Mă puteți contacta pe adresa de email: m1r3lush.elena@gmail.com