avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare alcool langa scoli
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare alcool langa scoli

Buna ziua.
Mai sunt modificari pentru OG 5/2008 in ce priveste comercializarea de alcool langa scoli?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot funcționa, în curtea școlii, magazine care comercializează pungi cu chips, snacks etc.? dcraciun dcraciun Buna ziua, azi am fost la scoala generala la fața mea si am rămas uimită cum un magazin care vinde haine, cu expunere la stradă, si-a facut o usa care dă ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod inregistrare finante ancastefan ancastefan cei de la finante mi au spus ca trebuie sa mi schimb codul de inregistrare fiscala nu mai e valabil codul numeric personal, cum se procedeaza eu am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare pentru bar/restaurant Docblaze Docblaze Buna, Ma intereseaza sa deschid un Bar/restaurant. Problema mea este ca locatia pe care o vizez, este in apropierea unei scoli (1-12 cl), respectiv 10 ... (vezi toată discuția)