avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aport in natura capital social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aport in natura capital social

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca eu in calitate de asociat unic doresc sa majorez capitalul social printr-un aport in natura sub forma de obiecte de inventar, e nevoie sa se efectueze o expertiza de catre un evaluator? Prin ce document se realizeaza transferul dreptului de proprietate?

Alte discuții în legătură

Aport teren la capitalul social Ioanalolu Ioanalolu Bună seara. În 2015-2016 am fost dezvoltator imobiliare, persoană fizică înregistrată în scop TVA ( ... (vezi toată discuția)
Majorare capital gelu.soare gelu.soare Buna ziua, Am si eu o nelamurire, eu persoana fizica detin un domeniu web achizitionat in urma cu ceva ani pe care am platit 14.000 dolari acum vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Marire capital social srl as unic cu aport in natura aprtinand tert V@LENTINA V@LENTINA Buna dimineata, marire capital social SRL as unic cu aport in natura apartinand tert. Aceasta este ipoteza. Ma poate ajuta cineva cu detalii despre ... (vezi toată discuția)