avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal alcool
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal alcool

Am făcut o mare greseala, am condus sub influența bauturiilor alcoolice și in aerul expirat am avut 0,91, cât timp credeți ca o sa rămân fără permis și după cât timp o sa am cazierul curat? Și dacă ma poate ajuta un avocat pt acest caz sa pot scapă cu pedeapsa cât mai mica. (Turda-Sibiu)
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
craciunr05, utilizator
Daca vei fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

Puteți sa îmi dați mai multe detalii, va rog?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca vei fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

Ce anume doriti sa aflati?

Cât timp credeti ca o sa rămân fără permis ? Și după cât timp se șterge cazierul?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce anume doriti sa aflati?

Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat. Nu pot sa va spun nimic despre cazier pentru ca nu stiu solutia instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal. ce sfaturi îmi dați ? craciunr05 craciunr05 Am condus sub influența bauturiilor alcoolice din Sibiu spre Cluj, in Turda am intrat in coliziune cu un alt autoturism care a chemat poliția, am fost testat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)