avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiuni disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiuni disciplinare

buna ziua! as vrea sa stiu si eu la ce se refera sanctiunile disciplinare. de fapt,eu lucrez de 4 luni la un centru medical,azi am depus cererea de incetare a contractului de munca cu acordul partilor si respectarea preavizului din contract. intrebarea mea este: daca nu respect preavizul si nu ma mai prezint ce mi se poate intampla grav? nu ma mai pot angaja in alta parte?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia incetarii c.i.m. cu acordul partilor nu se acorda preaviz.

Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se produc la data realizării lui sau la data stabilită de părţi.
multumesc mult! deci am scris data de azi si de maine nu mai sunt obligata sa vin la serviciu.
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Numai daca angajatorul este de acord cu cererea dvs.
am inteles!multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie-preavizul este obligatoriu? adela05 adela05 Ma aflu in urmatoarea situatie: am fost in concediu crestere copil pana la data de 31.01.2014, cand mi-am reluat activitatea. Acum, as vrea sa-mi schimb locul ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz mireille0618 mireille0618 Buna ziua. Doresc sa-mi dau demisia cu acordul partilor, \"la zi\" cum se spune, fara a mai sta in perioada de preaviz, dar angajatorii nu sunt de acord. Ce se ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea demisiei in revisal diaru diaru Un salariat se prezinta in data de 05.04.2013 la serviciu si anunta demisia sa incepand cu 01.04.2013. Cum procedam ? Se poate inregistra in Revisal la data de ... (vezi toată discuția)