avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Drept de sedere in Turcia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Drept de sedere in Turcia

Buna
As dori sa stiu ce pot sa fac pt a putea sta mai mult de 90 zile pe teritoriul Turciei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 3 Aprilie 2018
Pentru o şedere mai mare de 90 de zile într-o perioadă de 6 luni pe teritoriul Turciei, cetăţenii români trebuie să obţină, înainte de plecarea din România, o viză de lungă şedere de la Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti ori de la Consulatul General al Turciei la Constanţa.
[ link extern ]
Buna
De ce documente am nevoie pt obtinerea vizei de lunga sedere in Turcia?
Vedeti si acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)