avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri din inchirieri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri din inchirieri

Buna ziua.Sunt cetatean cu dubla cetatenie romana si italiana.Am 2 apartamente in Romania pe care le inchiriez pentru birouri sau alte activitati comerciale.Pina la ora actuala inputernicita mea din Romania mergea la finante inregistra contractele si tot la 3 luni plateam impozitul si anul trecut m-au ogligat sa platesc si asigurarea de sanatate (cred ca se numeste CASS) chiar daca nu beneficiez. Acum nu vor sa ii mai registreze contractele la finante iar chiriasi au nevoie de contracte inregistrate pentru ca la primarie le cere contractul inregistrat. Ce trebuie sa fac sa fiu in regula si sa pot elibera chiriasilor contractul si actele necesare de care au nevoie pt deschidere punct de lucru etc.....????La finante nu dau mari explicatii si cum nu suntem experti nu stim ce trebuie facut.Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din chirii Spat Spat Buna ziua.Sunt cetatean cu dubla cetatenie si am 2 apartamente care incepind cu luna aprilie vor fi inchiriate ca spatii comerciale.Azi inputernicita mea a ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala Spat Spat Acunt sunt cetatean cu dubla cetatenie si in Romania am inchiriate 2 apartamente si platesc impozil anual dar la fisc ma obliga sa platesc si asigurarea de ... (vezi toată discuția)
Copilul cu un parinte roman primeste cetatenia romana automat sau la cerere danielaaussingen danielaaussingen Buna ziua, copilul meu cetatean german (acum in varsta de 13 ani) cu tata german are cetatenie romana in mod automat, desi n-am pus niciodata cerere de ... (vezi toată discuția)