avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Defaimare socetate pe retelele sociale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Defaimare socetate pe retelele sociale

Buna ziua,

Am facut imprudenta de a-mi exprima parerea despre fostul loc de munca pe o retea sociala si am primit citatie de la politie urmand, cel mai probabil, sa fiu data in judecata pentru defaimare.

Pot fii amendata de organele de politie fara sa mi se ceara probe?
Daca se ajunge in instanta pentru defaimare, am dreptul la aparare cu probe sau va trebui sa platesc daune indiferent de ce probe am?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:18, 2 Aprilie 2018
Mergeti la politie si vedeti despre ce este vorba. Politia nu se (prea) implica in chestiunile litigioase civile.
Va multumesc pentru raspuns.
O sa merg, dar m-am speriat putin deoarece in citatie mentioneaza ca am dosar si ca asistenta juridica este obligatorie iar daca nu imi aleg unul se desemneaza un avocat din oficiu..
Daca se ajunge in instanta pentru defaimare, am dreptul la aparare cu probe sau va trebui sa platesc daune indiferent de ce probe am?
Este adevarat cu sunt procese destul de multe cu castig de cauza pentru reclamant ???

va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
MARIA MONSALVETE, utilizator
Nu cred ca este vorba despre defaimare, ci despre altceva, de aceea v-am spus sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare pe retelele sociale MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Buna ziua, Am facut imprudenta de a-mi exprima parerea despre fostul loc de munca pe o retea sociala si am primit citatie de la politie urmand, cel mai ... (vezi toată discuția)
Avocat gratuit mariana manol mariana manol Am fost concediata si vreau sa contest decizia de concediere. Intentzionez sa apelez la un avocat. Avocatul e gratuit in cazul litigiilor de munca? Pot ... (vezi toată discuția)
Am fost in functia de presedinta a asociatiei de proprietari ... creata3112 creata3112 Am fost in functia de Presedinta a asociatiei de proprietari si mi am dat demisia. Persoana care a preluat ma acuza de furt si vb la toata lumea ca eu am ... (vezi toată discuția)