avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, am rămas fără permis, cum îl recuperez? ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, am rămas fără permis, cum îl recuperez? Cazul s-a încheiat cu amendă penală

Exista vreo soluție să îmi recuperez Permisul de conducere.acum 8 luni am fost prins la volan băut cu alcoolemie de 1,40 la sânge.miam recunoscut fapta și în instanță.si astăzi 02 04 2018.sa încheiat cazul cu amendă dar ce trebuie să fac să-mi recuperez permisul
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Moisa88 , utilizator 12:14, 3 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost condamnat la amenda penala, permisul se anuleaza.
Puteti sustine examen pentru un nou permis dupa 6 luni de zile de la data executarii amenzii.
Ar trebui sa fac toată școala din nou.sau numai examen.mai exact ce fel de examen ar fi acesta.ca nu prea știu va multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
Moisa88, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acelasi examen pe care l-ati dat cand v-ati luat permisul Nu mai faceti scoala.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan, situația permisului Teodor Daniel Teodor Daniel Buna seara, am fost prins conducand baut la volan 1,00 in sange in concluzie am primit amenda penala insa nu stiu nimic de permis, mi se anuleaza s au il pot ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte nelu1976 nelu1976 in data de 8 decembrie 2010 un amic a fost prins la volan baut cu 0,66 alcool in aerul expirat,1,20 in sange la prima recoltare si 1,40 la a 2-a.are proces ... (vezi toată discuția)