avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie ridicare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie ridicare auto

Buna ziua.
Aseara, in jurul orei 21:30, masina mea a fost ridicata din fata blocului. As vrea sa stiu daca are rost sa fac contestatie.
1) Masina a fost ridicata pentru ca era parcata la mai putin de 25 de metri de trecerea de pietoni. (De acord, desi nu sunt locuri de parcare nicaieri)
2) Pe partea cealalta a drumului, chiar mai aproape de trecere era o alta masina, aceea nu a fost ridicata.
3) Mai in fata, la 100-150 de metri, erau parcate 5 masini pe o zona cu "oprirea interzisa", nici acelea nu au fost ridicate.
4) Am observat ca masina imi este ridicata si le-am spus politistilor locali sa astepte 1 minut ca voi cobori imediat. Cand am ajuns jos platforma plecase, iar politistul mi-a spus ca nu putea sa ma astepte, pe motiv ca nu putea bloca circulatia, desi nu a durat mai mult de 2 minute si era noapte, pe un drum foarte putin circulat. Drept urmare, am platit inca 100 de lei pentru transportul masinii...

As vrea sa stiu daca are rost sa fac contestatie/plangere pentru aceasta actiune. Plus ca eu consider ca e si un act usor rasist, deoarece masina mea era singura cu numere de VL in SB. Detin poze care confirma ceea ce am spus mai sus.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IonutAvram , utilizator 09:45, 3 Aprilie 2018
Înainte de poze, este important ceea ce s-a mentionat în actul sancționator
Asta s-a mentionat, ca masina era parcata la mai putin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancțiune circulatie Dorel Mircea Dorel Mircea Am venit din oraș și am parcat mașina în locul unde parcam de multe ori în fața blocului .În acest loc parchează cine vine primul.Am dus în apartament ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina axl24 axl24 Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)
Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)