avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional si transmitere in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional si transmitere in Revisal

Incepand cu luna aprilie 2018, Actul aditional la cim prin care s a trecut de la norma de 4 h la norma intreaga si, implicit salariul de baza s a modificat, trebuie incheiat anterior producerii efectelor? Iar transmiterea in Revisal trebuie facuta in 20 de zile? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: coca_lb , utilizator 13:00, 3 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice modificare a duratei timpului de muncă se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării.

Orice modificare a duratei timpului de muncă in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modificarea timpului de muncă se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării, iar modificarea salariului se transmite in 20 zile lucratoare.
Eu le transmit pe amandoua odata cel târziu în ziua anterioară producerii modificării.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
coca_lb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional schimbare salar si fractiune de norma Strong Strong Dorim sa schimbam prin act aditional durata muncii si salariul pentru un angajat. Se poate face retroactiv, cu 01.11.2018? Mai e valabil cu cele 20 de zile? ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Act aditional in perioada co BOSKY BOSKY Cum se poate face o modificare salariu si durata muncii cu 01 daca salariatul este in concediu de odihna pana pe 04 ? (vezi toată discuția)