avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot face daca nu gasesc factura de la reprezentanta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot face daca nu gasesc factura de la reprezentanta?

Salut,
Incerc sa urmez procesul de inmatriculare al unei masini SH cumparata din Spania.
Si acum datele problemei:
Masina a fost cumparata acum 8 ani dintr-o reprezentanta din Spania.
Din ce imi aduc aminte vanzatorul a facut un contract de mana(pt avans) si apoi un contract intre banca si mama (pt restul de bani).
Eu nu am ajuns in posesia unei facturi de genul cu suma platita pentru masina,serie sasiu,etc.
Avand acte in acel moment in Spania am trecut masina pe numele meu(in talon sunt proprietar).
Mentionez ca din 2010 am adus masina in tara si merg cu ea avand asigurare in Spania si ITP la R.A.R.
Am incercat sa urmez toti pasii in vederea inmatricularii:Am fost la RAR pt autentiticate, totul ok . Am fost si la taxe si impozite, totul ok,cand am ajuns la DRPCIV mi s-a spus ca nu am actul de dobandire al masinii.
Mi s-a parut ciudat din moment ce in talon sunt propietar (practic dovedisem deja in Spania ca am avut toate actele necesare).
Mi s-a spus ca nu are nici o relevanta ca sunt propietar in talon.
Nu stiu daca nu am primit toate actele sau le-am pierdut noi(eu,mama).
Am trimis deja sa intrebe la reprezentanta daca mai gasesc ei ceva printr-o baza de date sau daca pot face alt contract.

Ce pot face in cazul de fata?

Multumesc,
Robert

Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
R0bY, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina "inexistenta" andreyu334 andreyu334 In cursul acestui an(2012)a aparut pe internet(www.autovit.ro) un anunt cu un autoturism Skoda Octavia la vanzare.Am vb la numarul de telefon afisat pe site si ... (vezi toată discuția)
Cui va da politistul actele... jeanking jeanking am cumparat o masina de la o persoana careia ii fusese data cu procura de circulatie si atat.fara drept de vanzare,in momentul cand i-am dat banii si am facut ... (vezi toată discuția)
Probleme rar AndreiPad AndreiPad Bună ziua Am cumpărat o mașină din Germania aceasta are seria de șasiu a anulată dar are altă repansinata de către autorități, are inspecțiile ... (vezi toată discuția)