avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina \\"inexistenta\\"
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina "inexistenta"

In cursul acestui an(2012)a aparut pe internet(www.autovit.ro) un anunt cu un autoturism Skoda Octavia la vanzare.Am vb la numarul de telefon afisat pe site si m-am intalnit cu respectivul in Bucuresti,i-am dat banii(2650 Euro)am semnat contractul de vanzare cumparare si am luat masina(in acte figurataL.I.ca proprietar din 2005).Respectivul de la care am luat masina nu era proprietar,era doar un intermediar care a venit cu masina la Bucuresti,toate actele fiid pregatite pentru vanzare.Masina fiind cu numere de Arges
In data de 12 Octombrie 2012 m-am prezentat la reprezentanta RAR Vrancea pentru a efectua certificat de autenticitate,ca sa pot trece masina pe numele meu si in carte.Aici mi s-a comunicat ca masina a fost respinsa la reprezentanta R.A.R Arges.Dorind sa aflu mai multe informatii m-am dus la reprezentanta R.A.R Iasi unde mi s-a comunicat in scris,ca aceasta masina(AG-28-NLS)prezinta suspiciuni la nr.de poansonare iar cei de la Porsche Romania NU recunosc aceasta serie de sasiu(aceasta serie de sasiu nu exista in baza lor de date,NUs-a fabricat o Skoda Octavia cu aceasta serie de sasiu).
In baza de date a R.A.R aceasta masina nu figureza cu nici o poza in toti cei 13 ani de existenta a ei.
In concluzie mi s-a vandut un produs FALS.Culmea,ca are si I.T.P valabil.
Masina are carte,talon,certificat fiscal,ITP valabil.
Ma sfatuiti ca in perioada urmatoare sa ma adresez politiei/sa-mi angajez un avocat in solutionarea acestui caz?Daca nu pot recupera banii de la fostul proprietar.

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Inca o victima a politiei rutiere bebecoco bebecoco Buna ziua! Pe data de 11 .01.2011 ma indreptam spre Piata Unirii (Bucuresti) venind dinspre Splaiul Independentei. Am fost oprit de trei echipaje ale Politiei ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu gasesc factura de la reprezentanta? R0bY R0bY Salut, Incerc sa urmez procesul de inmatriculare al unei masini SH cumparata din Spania. Si acum datele problemei: Masina a fost cumparata acum 8 ani ... (vezi toată discuția)