avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... HG 797/2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

HG 797/2017

S-a prelungit termenul pentru aprobarea ROF-urilor Directiilor de Asistenta Sociala, conform HG 797/2017?
Cel mai recent răspuns: animarsrl , utilizator 13:27, 2 Iulie 2018
HG nr. 797 din 8 noiembrie 2017 pentru aprobarea regulamentelor-cadru de organizare și funcționare ale serviciilor publice de asistență socială și a structurii orientative de personal nu a fost inca modificata.
Modificata inca nu, dar exista o serie de propuneri facute de catre Asociatia Municipiilor din Romanaia prin care se solicita prorogarea unor termene prevazute de HG 797/2017. As dori sa stiu daca aceste propuneri se afla in dezbatere in forurile legislative. Va multumesc!
A aparut Hotararea nr.417/2018 care modifica H.G.nr.797/2017. Ce se intampla cu spas urile la nivel de oras care inca nu s-au transformat in directie si nu au adoptat regulamentele de organizare si functionare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul de organizare si functionare al directiei de asistenta sociala la nivel de oras animarsrl animarsrl Buna ziua! Potrivit H.G. nr.417/2018 pentru modificarea H.G. 797/2017 anexa 2 art.1 alin.(2) prin exceptie (....) Directia de asistenta sociala se poate ... (vezi toată discuția)
Majorare cu 25% pentru functionari geanina_Prv geanina_Prv Va rog sa - mi spuneti daca functionarii publici din primării, salariati in cadrul compartimentelor de asistenta sociala beneficiaza de majorarea cu 25% și ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap valentin2487 valentin2487 bunicul meu are 70 de ani. a facut o operatie prin care i s-a extirpat un plaman in urma cu 5 ani. as dori sa aflu daca ar putea obtine o indemnizatie de ... (vezi toată discuția)