avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colaborare expert contabil/cabinet contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colaborare expert contabil/cabinet contabilitate

Buna ziua,
Pt o societate nou infiintata la sfarsitul lui martie 2018 am nevoie de un expert contabil/societate care presteaza astfel de servicii. Deoarece este inchidere de trimestru trebuie depuse declaratiile aferente trimestrului incheiat. Am nevoie destul de urgent sa inchei acest contract de colaborare. Societatea este in Iasi.
Cel mai recent răspuns: ADMINIS , utilizator 17:31, 3 Aprilie 2018
Cautati pe internet - "expert contabil din Iasi" si veti gasi cu siguranta, chiar din Iasi.
Puteti da clik pe butonul "consultanti" din banda rosie din susul paginii, alegeti specializarea si judetul si puteti gasi pe cineva interesat sa va ajute, contracost.
Am cautat si asa, problema este ca intalnirile in perioada asta de sarbatori sunt ineficiente pt mine avand nevoie destul de urgent si m-am gandit ca aici gasesc mai multi "unul langa altul". Multumesc oricum pt sfat. Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi ... sole_io sole_io un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi puteti recomanda urgent (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista in comunitate un avocat din craiova care ma ... ZahariaIonut ZahariaIonut Buna ziua, Exista in comunitate un avocat din Craiova care ma poate ajuta cu depunerea unui dosar si sustinerea cazului la instanta din Craiova? Am deja un ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat cu asociatiile de proprietari erhabe erhabe Buna ziua As dori daca se poate cateva numere de telefon al unei persoane specializata pe cazurile cu asociatiile de proprietari. (vezi toată discuția)