avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Exista in comunitate un avocat din Craiova ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Exista in comunitate un avocat din Craiova care ma ...

Buna ziua,

Exista in comunitate un avocat din Craiova care ma poate ajuta cu depunerea unui dosar si sustinerea cazului la instanta din Craiova? Am deja un avocat pe specilitatea cazului doar ca suntem in Bucuresti. Avem nevoie de cineva local. Expertiza va fi furnizata de catre noi acolo unde este cazul.

Multumesc,
Ionut
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:10, 6 Iunie 2021
Dati clik pe butonul "consultanti" din susul paginii, in linia rosie si va alegeti persoana dorita care daca este disponibila va poate consilia, contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti suna? Dumbrava80 Dumbrava80 Vreau sa discut cu cineva sa vad ce se poate rezolva nu este posibil asa ceva ce mi se intampla (vezi toată discuția)
Intrebare mobbing Elisei22 Elisei22 Buna ziua! Sunt implicata de 1 an de zile intr-un caz de mobbing la locul de munca. Am incercat sa vorbesc cu cei de la sindicat. Dar ei ma intarzie cu ... (vezi toată discuția)
Un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi ... sole_io sole_io un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi puteti recomanda urgent (vezi toată discuția)