avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... unde depun recursul?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

unde depun recursul?

As vrea sa stiu si eu unde trebuie sa depun recursul la o dispozitie data de Tribunal deoarece dosarul a ajuns la Curtea de Apel, recurs facand partea adversa in proces la o alta hotarare data tot de Tribunal.Mai exact pe data de 22.03 era stabilita data de jucare recurs facuta de partea adversa dar eu intre timp am facut o cerere de completare dispozitiv care a fost respinsa dar cu drept de recurs.La data de 22.03 Curtea de Apel mi a zis ca sunt in termen sa depun recurs si la hotararea respinsa privind cererea de completare si amana termenul la 25.04.Intrebarea mea este eu unde trebuie sa depun recursul la Tribunal sau la Curtea de Apel, unde este acum dosarul?

Alte discuții în legătură

Recurs janinasalvastru janinasalvastru As vrea sa stiu si eu unde trebuie sa depun recursul la o dispozitie data de Tribunal deoarece dosarul a ajuns la Curtea de Apel, recurs facand partea adversa ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca LOPY LOPY Daca dupa ce am castigat procesul la tribunal, partea adversa a facut recurs, dosarul ajungand la curtea de apel, i s-au respins doua cereri de suspendare a ... (vezi toată discuția)