Daca dupa ce am castigat procesul la tribunal, partea adversa a facut recurs, dosarul ajungand la curtea de apel, i s-au respins doua cereri de suspendare a executarii la curtea de apel. Pot totusi legaliza hotararea judecatoreasca la tribunal si nu la curtea de apel, pentru a o pune in executare? Astazi mi s-a comunicat de catre doamna de la arhiva tribunalului ca nu-mi poate legaliza hotararea pentru ca dosarul este la curtea de apel. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi legaliza hotararea si ce documente imi mai trebuiesc pentru a merge la un executor?
atata vreme cat nu s-a solutionat calea de atac (dos de la tribunal) nu se poate investi sentinta instantei de fond; trebuie sa asteptati ca hotararea sa devina definitiva
Daca nu pot pune in executare hotararea, ce rost au mai avut cererile de suspendare a executarii facute de partea adversa??? Pe hotararea de la tribunal scrie: "executorie de drept".. sa inteleg ca trebuia sa introduc executarea pana ce s-a facut recurs???
Da, e un litigiu de munca. Doar cu incheierile C.A. pot merge la executor? Trebuiesc legalizate si acelea, eu primindu-le prin posta fara stampile si semnaturi?
Hotararea trebuia legalizata la Tribunal, inainte sa plece dosarul la CAB.
Procedura in aceasta faza este destul de greoaie pentru ca dosarul trebuie sa se intoarca la Tribunal pentru legalizare si apoi sa plece din nou la CAB.
Intrati in audienta la Presedintele Tribunalului, cu cererea in mana si vedeti ce puteti rezolva...intre termenele de judecata de preferat.
P.S.Daca este hotarare privind un litigiu de munca, este executorie de drept.Ar trebui sa o puneti in executare asa cum este (banuiesc ca are o stampila conforma cu originalul)