avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită LEGALIZARE HOTARARE JUDECATOREASCA
Discuție deschisă în Executare silită

LEGALIZARE HOTARARE JUDECATOREASCA

Daca dupa ce am castigat procesul la tribunal, partea adversa a facut recurs, dosarul ajungand la curtea de apel, i s-au respins doua cereri de suspendare a executarii la curtea de apel. Pot totusi legaliza hotararea judecatoreasca la tribunal si nu la curtea de apel, pentru a o pune in executare? Astazi mi s-a comunicat de catre doamna de la arhiva tribunalului ca nu-mi poate legaliza hotararea pentru ca dosarul este la curtea de apel. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi legaliza hotararea si ce documente imi mai trebuiesc pentru a merge la un executor?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
LOPY, utilizator
Cel mai recent răspuns: LOPY , utilizator 17:50, 12 Noiembrie 2009
Va multumesc pentru sfaturi, asa o sa fac.

Cu stima LOPY.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca -um pot revizuii o hotarare definitiva, irevocabila, cu investire executorie RizeaCoralia RizeaCoralia am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)