Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de mine, in sensul ca trebuie sa imi fie platit salariul si anulata sanctiunea din CM., pretentiile maeriale mi-au fost insa respinse. Am facut recurs, iar CAB a respins recursul ca nefondat, nu mi-a fost comunicata decizia, am trecut zilele trecute pe la Tribunal, am facut sentinta pronuntata de tribunal definitiva ,irevoabila si executorie. Nu se poate executa, doarece, mie mi-a fost incheiata CM cu o alta decizie de sanctionare (si sunt multe greseli ), care nu mi-a fost comunicata de fostul angajator, iar instanta a admis plata salariuli pe luna respectiva, fara a mentiona suma. Nu inteleg, dupa ce a revenit dosarul de la CAB, nu mai este un termen la instanta de fond care a si facut sentinta definitiva ,irevoabila si executorie???
Cum as putea sa cer instantei sa precizeze suma salariului, corectarea greselilor din cartea de munca, si evident anularea sanctiunii.
~ final discuție ~