avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie in anulare si revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie in anulare si revizuire

Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen de judecata in aceeasi zi. una la tribunal si alta la curtea de apel. cum ma pot dedubla si eu si dosarul? la care se ataseaza? si mai e ceva termen de rejudecare inaintea celor doua! ce pot sa fac??:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 12 Ianuarie 2013
Una din cele doua cereri se va amana pana la atasarea dosarului de fond ...
multumesc. dar cum voi sti care se amana? si partea adversa unde se va duce? cum aflu la care va fi dosarul daca pentru ambele a fost fixata data x? nu inteleg cine o amana? :-/. daca voi fi la CA sa zicem , la tribunal nu va fi nimeni care sa solicite amanarea in acelasi timp-deci voi fi absent nemotivat.:-/ precizare: termenele au fost fixate deja.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
gogu2, utilizator
De exemplu, puteti merge inainte de incepere sedintei de judecata de la Tribunal si veti putea solicita dosarul la bara , astfe incat puteti observa daca s-a atsat sau nu dosarul instantei de fond .... daca da, atunci cel de la Curtea de Apel se va amana ..

Insa , banuiesc, ca daca dosarul de la Curtea de Apel nu a plecat la Trbunal dupa redactarea hotararii din recurs oana la depunerea cererii de contestatie in anulare, atunci aici se va judeca mai intai si apoi la Tribunal.
ok si nu se intampla nimic daca plec din sala fara a mai sta sa se strige dosarul? dispar asa fara motivatie? si alerg sa ajung in partea cealalta?
Puteti astepta sa intre completul de judecata si sa solicitati cand spune presedintele completului dosarul la amanare , cauza fiind neatasarea dosarului care s-a judecat la prima instanta.

Alte discuții în legătură

Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Detalii privitoare la recurs BIGHY BIGHY As dori sa stiu si eu de unde as putea afla daca partea adversa sau procurorul a declarat recurs.Stiu deja data recursului dar as fii foarte interesat daca au ... (vezi toată discuția)
Casare si trimitere spre rejudecare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mi-a fost admis un recurs la curtea de apel si s-a dispus casarea si trimiterea spre rejudecare aceleiasi instante, ce inseamna asta? se rejudeca de tribunal ... (vezi toată discuția)