avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Detalii privitoare la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Detalii privitoare la recurs

As dori sa stiu si eu de unde as putea afla daca partea adversa sau procurorul a declarat recurs.Stiu deja data recursului dar as fii foarte interesat daca au facut si restul.Pe internet apare doar numele meu legat de recurs la Curtea de Apel.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:20, 27 Iunie 2012
In mod normal, daca au declarat recurs si alte parti din dosar, ar fi trebuit sa le vizualizati pe portal, dar pentru linistea dvs. si evident clarificarea situatiei, cel mai simplu este sa mergeti la arhiva instantei de recurs si sa solicitati dosarul la studiu.
In aceasta modalitate veti vedea exact cine, daca si cand s-a declarat recurs, precum si motivele de recurs formulate.
Cand am fost saptamana trecuta nu au vrut sa imi spuna.Au zis ca nu au voie.MI-au spus doar data cand am depus eu.
Cata vreme sunteti parte in dosar, este dreptul dvs. sa stiti daca s-a declarat recurs de catre celelalte parti.
Avand in vedere ca mai sus spuneti ca aveti deja temen fixat pentru judecarea recursului, mergeti la arhiva instantei de recurs si solicitati dosarul la studiu, asa cum v-am aratat in mesajul anterior, mai ales ca este necesar sa lecturati si motivele de recurs pentru a va putea formula apararea pana la termenul de judecata.
Se pare ca doar eu am facut recurs, conform site-ului oficial.Daca este asa as mai avea o intrebare importanta pentru mine.Daca se retrimite spre rejudecare, mi se poate inrautati situatia?Stiu ca in recursul meu este imposibil, dar ce s-ar intampla daca s-ar retrimite cauza spre judecata pe fond?
Daca se trimite spre rejudecare inseamna ca v-au admis recursul deci nu vi se poate inrautati situatia, cel mult va ramane la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen recurs RobertSD RobertSD In luna iunie am fost achitat in cadrul unui proces pentru OUG 195. Parchetul de pe langa judecatorie a facut recurs in teremen de 10 zile de la solutionare. ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)