avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vanzare cu credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vanzare cu credit prima casa

Buna ziua,
Doresc sa-mi vand apartamentul am agreat un pret in EUR cu cumparatorul iar aceasta a aplicat pentru un credit prima casa. Cum pot fi sigur ca in final voi primi suma agreata in EUR? Se poate stipula in antecontract, de ex., ca suma ceruta de mine este cea in eur urmand ca ea sa fie achitata prin credit in LEI urmand ca o eventuala diferenta (rezultata fie din diferenta de curs fie din acordarea unu credit mai mic decat e nevoie) sa fie achitata de cumparator din surse proprii? Deasemenea ce curs ar trebui specificat?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Contract prima casa roxanaiosif21 roxanaiosif21 Buna ziua, Anul acesta m-am decis sa imi achizitionez o locuinta si am optat pentru creditul Prima Casa. Am gasit apartamentul si in luna august am mers la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc ramonel78 ramonel78 Buna ziua! In iunie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unui imobil situat in judetul Vrancea-localitatea Gresu ,dandu-i un avans ... (vezi toată discuția)
Plati stipulate in antecontract molo2o molo2o Buna seara, am semnat in aprilie 2016 un antecontract pentru achizitia unui apartament care avea in cuprinsul lui articolul urmator: 2.2. Toate platile ... (vezi toată discuția)