avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot cere spor de noapte?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot cere spor de noapte?

Mă judec cu firma la care am lucrat,în instanță sa arătat că lucrăm ore de noape,probat cu martori și acte..Avocatul meu a omis in cerea de chemare judecată să ceară sporul de noapte.Acum începe expertiza contabila, i-am spus să ceară și acest spor dar zice că nu poate,nu este trecut in cerea de chemare în judecată....Va rog frumos,un sfat ce pot sa fac sa obțin acel spor,?,Cu avocatul meu nu mă înțeleg,lucrează mai mult în favoarea firmei decât în favoarea mea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 4 Aprilie 2018
Daca ati ajuns la stadiul de expertiza este clar ca nu se mai poate modifica cererea de chemare in judecata.
Expertiză nu a început,azi am platit onorariu pt.expert.Trebuie să depună avocatul in scris ce ce sa calculeze expertul. Poate cere in scris,dacă nu este in cererea de chemare în judecată,acest spor?
Schimba avocatul
Obiectivele sunt stabilite in sedinta instantei prin incheierea de sedinta.

Încheierea de numire a expertului va stabili obiectivele asupra cărora acesta urmează să se pronunțe, termenul în care trebuie să efectueze expertiza, onorariul provizoriu al expertului și, dacă este cazul, avansul pentru cheltuielile de deplasare.
În acest scop, instanța poate fixa o audiere în camera de consiliu, în cadrul căreia va solicita expertului să estimeze costul lucrării ce urmează a fi efectuată, cât și termenul necesar efectuării expertizei. Tot astfel, instanța poate fixa un termen scurt pentru când va solicita expertului să estimeze în scris costul lucrării ce urmează a fi efectuată, cât și termenul necesar efectuării expertizei.
Poziția părților va fi consemnată în încheiere. În funcție de poziția expertului și a părților, instanța va fixa termenul de depunere a raportului de expertiză și condițiile de plată a costurilor necesare efectuării expertizei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca - ce inseamna punere in discutie a necesitatii unei expertize contabile ? plata ? cristiannegru cristiannegru - litigiu de munca - drepturi banesti - instanta a pus in vedere partilor ( angajatului si institutiei publice ) ca la termenul de judecata urmator se va ... (vezi toată discuția)
Termen expertiza judiciara topografica andadeleanu andadeleanu Va rog sa-mi spuneti, indicand temeiul legal, care este termenul maxim in care expertul judiciar topograf, numit de instanta de judecata, trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Expertiza TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.daca un expert refuxa de doua ori sa vina sa faca o expertiza,adica o lotizare,poate fi tras la raspundere de judecatorie? in noiembrie am platit o ... (vezi toată discuția)