avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despagubire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despagubire

Am avut un abonament la Orange pe 2 ani,dar cu 5 luni inainte de terminare am portat numarul la Telekom.Am primit acordul de la Orange ,dar si o factura de 192.90 ron despagubiri.Eu stiu ca L161/2010 spunea ca aceste clauze sunt abuzive .Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:03, 9 Aprilie 2018
Dacă ați avut reduceri fața de prețul de listă sau alte avantaje (telefon mai ieftin, etc), nu e abuziv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri orange filipiulia123 filipiulia123 Buna ziua, in luna mai al acestui an am incheiat un contract de telefonie mobila cu orange...dupa nenumarate facturi incarcate am decis sa ma transfer la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... Barbu Nicolae Radu Barbu Nicolae Radu Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: - in luna ianuarie mi-am portat serviciile de telefonie mobila de la ... (vezi toată discuția)
Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)