avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract apartment nou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract apartment nou

Am cuparat un apartament 2 camere.Antecontractul am semnat anul trecut.Blocul este finalizat,ne-am mutat in luna iulie.Exista vreo modalitate de a semna un contract de vanzare-cumparare daca blocul nu are C.F.? daca se poate face vreun act aditional.In cazul in care se schimba legea cu 5 % tva pt locuinte noi,sa nu ne afecteze.:luck:
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:47, 30 Octombrie 2009
Legal ,daca imobilul nu detine CF nu poate fi incheiat cvc
Contactati reprezentantii cu care ati semnat antecontractul care va pot lamuri concret posibilitatea realizarii CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil nou cu tva 5% si donatie CRISTINA555 CRISTINA555 In cazul in care am semnat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament cu TVA-ul de 5% si mama mea ar dori sa-mi cedeze partea ei din casa ... (vezi toată discuția)
Antecontract cumparare apartament 5korpion 5korpion Buna, Azi trebuia sa semnez un antecontract de vanz-cumparare a unui apartament dintr-un bloc ce va fi finalizat la mijlocul anului viitor. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)