avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract apartment nou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract apartment nou

Am cuparat un apartament 2 camere.Antecontractul am semnat anul trecut.Blocul este finalizat,ne-am mutat in luna iulie.Exista vreo modalitate de a semna un contract de vanzare-cumparare daca blocul nu are C.F.? daca se poate face vreun act aditional.In cazul in care se schimba legea cu 5 % tva pt locuinte noi,sa nu ne afecteze.:luck:
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:47, 30 Octombrie 2009
Legal ,daca imobilul nu detine CF nu poate fi incheiat cvc
Contactati reprezentantii cu care ati semnat antecontractul care va pot lamuri concret posibilitatea realizarii CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil nou cu tva 5% si donatie CRISTINA555 CRISTINA555 In cazul in care am semnat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament cu TVA-ul de 5% si mama mea ar dori sa-mi cedeze partea ei din casa ... (vezi toată discuția)
Antecontract cumparare apartament 5korpion 5korpion Buna, Azi trebuia sa semnez un antecontract de vanz-cumparare a unui apartament dintr-un bloc ce va fi finalizat la mijlocul anului viitor. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)