Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 comisia de aplicare a legilor fondului funciar , dupa mai multe sesizari , se deplaseaza pe terenul respectiv impreuna cu proprietarul , parte vatamata , si - i spune ca " acesta-i terenul d.voastra " fara a intocmi in sa proces verbal de punere in posesie . I se aduce la cunostinta si inculpatului situatia reala , ulterior ( adica la primarie deoarece nu fusese de fata ) . Acesta insa ,a doua zi , se duce si insamanteaza . Iar i se pune in vedere ca nu are ce cauta pe terenul respectiv deoarece nu el este proprietar . Eu , parte vatamata , fac toate lucrarile ulterioare ( prasit unu , prasitul doi , dau ingrasaminte ) dar in toamna inculpatul se duce si-mi culege recolta .
cred ca politia nu se baga in acest caz
pentru a putea face ceva ai nevoie de acte, mergi la primarie si scoate cate harti poti pentrua demonstra ca este cum afirmi
tulburarea de posesie, dupa cate stiu, nu mai este la plangere prealabila
deci, mergi la politie
S-ar putea sa se puna in discutie schimbarea incadrarii juridice. Din moment ce stia (primavara 2005) ca terenul este proprietatea altei persoane, cred ca se intrunesc elementele furtului.