avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburare de posesie

Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 comisia de aplicare a legilor fondului funciar , dupa mai multe sesizari , se deplaseaza pe terenul respectiv impreuna cu proprietarul , parte vatamata , si - i spune ca " acesta-i terenul d.voastra " fara a intocmi in sa proces verbal de punere in posesie . I se aduce la cunostinta si inculpatului situatia reala , ulterior ( adica la primarie deoarece nu fusese de fata ) . Acesta insa ,a doua zi , se duce si insamanteaza . Iar i se pune in vedere ca nu are ce cauta pe terenul respectiv deoarece nu el este proprietar . Eu , parte vatamata , fac toate lucrarile ulterioare ( prasit unu , prasitul doi , dau ingrasaminte ) dar in toamna inculpatul se duce si-mi culege recolta .
Cel mai recent răspuns: avocat_micu , utilizator 00:40, 10 Martie 2006

. Acesta insa ,a doua zi , se duce si insamanteaza . Iar i se pune in vedere ca nu are ce cauta pe terenul respectiv deoarece nu el este proprietar . Eu , parte vatamata , fac toate lucrarile ulterioare ( prasit unu , prasitul doi , dau ingrasaminte ) dar in toamna inculpatul se duce si-mi culege recolta .

chiar e furt???? insamantarea ( prima etapa si cea mai importanta e facuta de catre respectivul == pentru a se ajunge la rezultatul final = recolta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie/ autor necunoscut bukinst bukinst In cayul unei tulburari de posesie cu autori necunoscuti /ocuparea unor terenuri agricole/ politia sesizata a efectuat cercetarile specifice si a depistat ... (vezi toată discuția)
Furt si tulburare posesie carmen ala carmen ala Prin donatie, eu si fratele meu am primit, printre altele o suprafata de teren de la o matusa. Fratele s-a inteles cu o persoana(ruda) sa lucreze partea lui si ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie. Doina55 Doina55 Bună seara. Am și eu o problema. Mama mea a primit donație 5000mp de teren, loc de casa. Ea locuind la oraș l a dat spre folosire unei familii sărmane ca ... (vezi toată discuția)